USA

Når man tager flyveren over den lille dam til USA så er der jo flere måder og rejse på, vores måde er som regel og roadtrippe, planlæg fly, bil, overnatning og så ellers tag turen som den kommer, det er for os det ultimative, vi nørder meget fotografiets muligheder, naturens skønhed og den stilhed som forefindes når man rammer de store vidder, det er der vi finder inspirationen, eventyret og samhørigheden med naturen og ikke mindst hinanden. Det er også der man engang imellem rammer ved siden af, National parker der er lukket pga. flashfloods, smeltevand, manglende permits osv. osv. noget som gør at man pludselig må sadle om og finde alternativer, det er lidt der eventyret ligger og putter sig.

Utah, hvad kan man skrive om denne stat, den skal opleves, den skal dyrkes på tætteste hold, om du er til rå smuk uspoleret naturoplevelser der tager pusten fra dig, eller ekstrem sport til lands, vands eller luften, så er Utah stedet.

Everybody loves California, eller bare California dreaming, Solskinsstaten har alt hvad man kan drømme om, smukke sandstrande, store skove, massive bjerge, Byerne San Diego, Los Angeles og San Francisco, listen er lang, og det er bare og dykke ned og finde lige præcis den drøm der passer til dig.

Nevada, hjemstaten for div. sejlivede myter om Area 51,  Aliens, Las Vegas, Death Valley, Valley of fire og hjemsted for 50èrnes og 60’èrnes atomprøvesprængninger, staten er ekstrem i al sin storhed, modpolerne er selvfølgelig en dødelig varm natur og i midten en oase som ikke burde kunne lade sig gøre. LAS VEGAS.

Staten Arizona grænser op til Utah og er nok mest kendt for den ikoniske Grand Canyon eller måske Monument Valley. Men i Arizona ligger også en lille by der har navnet Page, og for dem der aldrig har hørt om den, så kan det være at det omkringliggende landskab vækker genklang, Horseshoe bend, Upper & lower Antelope canyon for at nævne nogle få.