Velkommen til Far from Copenhagen.

En fotografisk rejseblog

Vi er Mie & Henrik, Gift, bedste venner og rejsemakkere i livet og ude i verden. Få måneder efter vi mødte hinanden pakkede vi kufferten og rejste til Dubai og vi har rejst så tit vi kunne siden de sidste 9 år. Når ikke vi rejser og skriver på denne blog er vi bare et helt almindeligt par fra Lyngby med jobs og familie der også skal passes. Vi er IKKE backpackere, vi er ikke typerne der tager på cruise eller charterferie hvor der er mange turister og vi er for gamle til hostels. Faktisk står det for alt hvad vi prøver at undgå! Vi hører til segmentet voksne livsnydende naturelskere der søger roen, eventyret og adrenalinsuset outthere. Det hænder dog at vi tager til nogle af verdens pulserende metropoler og nyder alt hvad de har at tilbyde. Vi rejser ud for at finde det perfekte motiv for vores rejser og det kan være alt fra en solopgang 300 km væk fra al civilisation eller en pulserende metrostation i NY ..

Følg os hvis du er en ivrig rejsende, eventyrer, drømmer, mere tilbagelænet eller blot mangler lidt inspiration til din næste rejse. Denne blog handler ikke så meget om os men mere om at give de bedste tips og informationer til din næste rejse. Bloggen udspringer af at vi altid oplever stor interesse for vores rejser og vores store fælles kærlighed fotografiet. Så vi har gennem tiden lavet kort med ruter, hoteller, fotospots, seværdigheder osv og det kan alle jo lige så godt have glæde af. Så bloggen er til dig der bare gerne vil have mest ud af dine rejser uanset om det er en lille weekend getaway eller den store ferie som du har drømt om længe. 

  • Vi arrangerer altid selv vores rejser, da det altid er den bedste måde at finde eventyret ude i verden. Vi rejer ALTID under mottoet Leave No Trace!! Hvad du bringer med dig ud i naturen tager du også med dig eller endnu bedre, har du tid kan man altid tage en pose affald med sig væk fra naturen hvis det er muligt.
  • Mie er anæstesisygeplejerske og Henrik arbejder med kroniske smertepatienter. Henrik har gennemgået 6 store rygoperationer så det kan godt give udfordringer på nogle af vores til tider ret vilde eventyr, men med et ukueligt mindset og en god portion stædighed lykkes vores projekter for det meste.. Vi er et team. Uanset hvor farlig eller en stresset situation vi står i ved vi altid at vi har hinandens ryg. Og mange gange er det nok at vide at der er en anden der altid passer på dig.